Överkast som inspiration

överkastDu kan låta dig inspireras av överkast, genom att välja ett som passar din smak. Allra helst ett vändbart, så att du kan ändra efter humör. Med hjälp av överkastet kan du sedan se rummet med andra ögon, och kanske veta exakt hur du vill ha det. Man kan såklart även göra på andra hållet, och hitta överkast som matchar resten av inredningen, men ibland är det roligare att låta sig inspireras av något man tycker är fint.

En gammal säng kan se som ny ut igen med rätt överkast, och man kan få fram vilken stil man vill med hjälp av ett passande överkast.

Du skulle kunna välja ett överkast du verkligen tycker om, först. Sedan hitta vackra kuddöverdrag till, vilket oftast finns att matcha. Efter det kan du börja inreda och inspireras av din säng som nu fått ett helt nytt utseende, enbart på grund av ett överkast du valt ut för att du tyckte om det.

Genom det kan du även visa din personliga stil, och kanske inspireras på andra plan än enbart när det gäller inredningen, för att du trivs i rummet. Med hjälp av ett vändbart överkast kan du som sagt även välja stil efter humör och årstid.