Vadderade påsar?

vadderade kuvertVad är vadderade påsar? Det är en väldigt bra fråga. Egentligen är den enda skillnaden mellan vadderade påsar och vadderade kuvert att den ena är mindre än den andra. Kuvertet är mindre än påsarna i regel. Det är inte så ofta som vadderade påsar har porto redan på när man köper dom heller. Annars är det inte så mycket andra skillnader. Det är fortfarande vadderade med rivet papper eller bubbelplast, de har fortfarande klister som håller ihop ändarna och de kan fortfarande skickas med posten. Du måste också fortfarande skydda ditt föremål mer om du tycker det behövs, då vadderade påsar, precis som vadderade kuvert och bubbelkuvert, inte har några garantier på sig. Det som är bra med vadderade påsar är att de är större och har därför mer plats för att du ska kunna skydda ditt föremål på bästa sätt. Det är då större chans att ditt föremål kommer fram helt och det är ju det som är meningen med vadderade påsar från början, visst? Ja, precis! Det är inte så svårt, men vissa använder så klart fortfarande lådor och försöker skydda så gott dom kan själva. Detta är, generellt, dyrare än att köpa vadderade påsar och skicka iväg saker i.