Plastfickor för brev

plastfickorDet händer inte ofta nu för tiden att man skriver brev. De flesta använder mejlen för att få tag i sina nära och kära eller skickar ett meddelande på mobilen. Men en del tycker ju fortfarande att det är mysigt att skriva brev och skicka det på posten. Så för er som har en brevvän eller kanske bara får en väldig massa kort vid födelsedag och juletid så är plastfickor för brev perfekt. Plastfickor finns i väldigt många olika storlekar och i många olika prisklasser. De finns att köpa i så gott som alla hobbybutiker och även i en hel del olika online-butiker på nätet. Plastfickor för brev underlättar förvaringen utav alla brev och vykort som du får hem och gör att du enkelt kan skydda dem ifrån fukt och andra skador. Sen kan du enkelt kolla tillbaka bland de gamla breven och se vad ni har skrivit tidigare eller när du sitter och ska skriva julkort nästa jul kan du kolla tillbaka bland förra årets julkort och se vilka du fått ifrån så du inte glömmer att skicka tillbaka till någon. Plastfickor för brev är alltså väldigt smidigt för dig som skriver eller får mycket brev och vill ha bra koll.